Finger food

Finger food, czyli zgrabne i pyszne przekąski, doskonale nadają się na firmowe bankiety, a także na spotkania w gronie rodziny i przyjaciół. Przygotowujemy paszteciki, koreczki i wiele innych małych przystawek. Finger food daje nieograniczone możliwości, jeśli chodzi o kompozycję menu, która wpisze się w gust wszystkich gości.

Zimna płyta (finger food)

  1. Pieczeń faszerowana z musem chrzanowym
  2. Tartinki wykwintne (mix)
  3. Mini ptysie wykwintne faszerowane
  4. Muszle makaronowe z łososiem
  5. Pasztet ze śliwką wędzoną na grzance
  6. Paszteciki mięsne na waflu
  7. Ciasto francuskie z szynka parmeńską
  8. Kulki z tatara na pumperniklu
  9. Tortilla kurczak nuggets
  10. Precelkowe przekąski z serem pleśniowym
  11. Gruszka w szynce parmeńskiej z rukolą
  12. Tymbaliki z kurczaka
  13. Rolada szpinakowa z łososiem 15szt - (15 porcji)
  14. Koperty z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
  15. Sałatka z tortellini z rukolą i suszonymi pomidorami

 

  1. Duża Patera mięs i wędlin swojskich (na 15osób)
  2. Mała Patera mięs i wędlin swojskich (na 10 osób)
  3. Duża Patera serów (na 15osób)
  4. Mała Patera serów (na 10 osób)