Finger food
Finger food, czyli zgrabne i pyszne przekąski, doskonale nadają się na firmowe bankiety, a także na spotkania w gronie rodziny i przyjaciół. Przygotowujemy paszteciki, koreczki i wiele innych małych przystawek. Finger food daje nieograniczone możliwości, jeśli chodzi o kompozycję menu, która wpisze się w gust wszystkich gości.
Zimna płyta (finger food)
- Pieczeń faszerowana z musem chrzanowym
- Tartinki wykwintne (mix)
- Mini ptysie wykwintne faszerowane
- Muszle makaronowe z łososiem
- Pasztet ze śliwką wędzoną na grzance
- Paszteciki mięsne na waflu
- Ciasto francuskie z szynka parmeńską
- Kulki z tatara na pumperniklu
- Tortilla kurczak nuggets
- Precelkowe przekąski z serem pleśniowym
- Gruszka w szynce parmeńskiej z rukolą
- Tymbaliki z kurczaka
- Rolada szpinakowa z łososiem 15szt - (15 porcji)
- Koperty z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Sałatka z tortellini z rukolą i suszonymi pomidorami
- Duża Patera mięs i wędlin swojskich (na 15osób)
- Mała Patera mięs i wędlin swojskich (na 10 osób)
- Duża Patera serów (na 15osób)
- Mała Patera serów (na 10 osób)